• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

CA Osasuna vs FC Barcelona

Information omkring CA Osasuna vs FC Barcelona fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber CA Osasuna vs FC Barcelona billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en andenhånd billetforhandler, som specialicerer sig i udsolgte og svært tilgængelige billetter til fodboldkampe. Football Ticket Net er på ingen måde forbundet til, i samarbejde med eller tilknyttet nogen officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere CA Osasuna kampe

VS

Granada CF vs CA Osasuna

Spanish La Liga Nuevo Estadio de Los Carmenes, Granada, Spain
23/01/22 Sun 14:00

VS

CA Osasuna vs Sevilla FC

Spanish La Liga Estadio El Sadar, Pamplona, Spain
05/02/22 Sat 16:15

VS

Rayo Vallecano vs CA Osasuna

Spanish La Liga Campo de Futbol de Vallecas, Madrid, Spain
13/02/22 Sun 17:00

VS

CA Osasuna vs Atletico Madrid

Spanish La Liga Estadio El Sadar, Pamplona, Spain
20/02/22 Sun 17:00

VS

Real Sociedad vs CA Osasuna

Spanish La Liga Anoeta Stadium, San Sebastian, Spain
27/02/22 Sun 17:00

Se alle CA Osasuna kampe

Flere FC Barcelona kampe

VS

Deportivo Alaves vs FC Barcelona

Spanish La Liga Mendizorrotza, Alaves, Spain
23/01/22 Sun 21:00

VS

FC Barcelona vs Atletico Madrid

Spanish La Liga Camp Nou, Barcelona, Spain
06/02/22 Sun 16:15

VS

RCD Espanyol vs FC Barcelona

Spanish La Liga Estadi Cornella-El Prat, Barcelona, Spain
13/02/22 Sun 17:00

VS

FC Barcelona vs SSC Napoli

Europa League Camp Nou, Barcelona, Spain
17/02/22 Thu 19:45

VS

Valencia CF vs FC Barcelona

Spanish La Liga Mestalla, Valencia, Spain
20/02/22 Sun 17:00

Se alle FC Barcelona kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail