• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Rangers vs Dundee United Billetter

Tilbage

Billetfilter

FootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetGF1GF2GF3GF4GF5GF6GF7GLWGLEGR1GR2GR3GR4GR5GR6GR7GE1GE2GE3CF1CF2CF3CF4CF5CR1CR2CR3CR4CR5SE1SE2SE3SE4SE5SW1SW2SW3SW4SW5MFFMFGMFHMFJMFKDIRMFLMLFMFMMFNMFOMFPMRAMRBMRCMRDMREMRQMRRMRSMRTCD1CD2CD3CD4CD5CD6CD7BF1BF2BF3BF4BF5BR1BR2BR3BR4BR5GW1GW2GW3
Filter.
Kategori:
Info
Type.
Quantity
Pris
Kategori:
Info
Type.
Quantity
Pris
Longside Upper Level
Pairs Guaranteed
Rangers Fans
Adult Tickets
Clear View
£150.00
Longside Lower Level
Single Seats
Rangers Fans
Adult Tickets
Clear View
£155.00

Information omkring Rangers vs Dundee United fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Rangers vs Dundee United billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en markedsplads, der har specialiseret sig i udsolgt og svært at få fodboldbilletter. Football Ticket Net er ikke tilsluttet, virker ikke med og ikke tilknyttet på nogen måde til enhver officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Rangers kampe

VS

AFC Ajax vs Rangers

Friendly Matches Sportpark Mulderssingel, Wezep, Netherlands
Wezep, Netherlands
13/07/24 Sat 16:00

VS

Manchester United vs Rangers

Friendly Matches Murrayfield Stadium, Edinburgh, Scotland
Edinburgh, Scotland
20/07/24 Sat 16:00

VS

Ross County vs Rangers

Scottish Premiership Global Energy Stadium, Ross Shire, Scotland
Ross Shire, Scotland
03/08/2024 Sat. TBA

VS

Dundee United vs Rangers

Scottish Premiership Tannadice Park, Dundee, Scotland
Dundee, Scotland
03/08/2024 Sat. TBA

Se alle Rangers kampe

Flere Dundee United kampe

VS

St. Johnstone vs Dundee United

Scottish Premiership McDiarmid Park, Perth, Scotland
Perth, Scotland
03/08/2024 Sat. TBA

VS

Dundee United vs Celtic FC

Scottish Premiership Tannadice Park, Dundee, Scotland
Dundee, Scotland
03/08/2024 Sat. TBA

VS

Dundee United vs St. Johnstone

Scottish Premiership Tannadice Park, Dundee, Scotland
Dundee, Scotland
03/08/2024 Sat. TBA

VS

St Mirren vs Dundee United

Scottish Premiership St. Mirren Park, Paisley, Scotland
Paisley, Scotland
03/08/2024 Sat. TBA

VS

Dundee United vs Dundee

Scottish Premiership Tannadice Park, Dundee, Scotland
Dundee, Scotland
03/08/2024 Sat. TBA

Se alle Dundee United kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail