• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

Leicester City vs Nottingham Forest

FootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetKing Power StadiumG1G2H1J1J2J3K1L1SK4SK3SK2SK1FOSSE CLUBFOSSE CLUBPREMIUMA1A2B1B2B3C1C2N1PP1P2P3VISITORSEAST STANDWEST STANDNORTH STANDSOUTH STAND
Kategori:
Info
POV
Quantity
Pris
Kategori:
Info
Type.
Quantity
Pris
Best Available Singles :
Any Available Tickets in Singles.
£259.00
Best Available Singles :
Any Available Tickets in Singles.
£259.00
Best Available Pairs :
Any Available Tickets in Pairs.
£309.00
Best Available Pairs :
Any Available Tickets in Pairs.
£309.00
Away Section :
Tickets In the Away Fans Section.
Udsolgt
Away Section :
Tickets In the Away Fans Section.
Udsolgt
Category 2 :
Short Side Tickets.
£360.00
Category 2 :
Short Side Tickets.
£360.00
Category 1 :
Long Side Tickets.
£410.00
Category 1 :
Long Side Tickets.
£410.00
King Power VIP Hospitality Packages :
Best Available Corporate Executive / VIP Hospitality Package.
Udsolgt
King Power VIP Hospitality Packages :
Best Available Corporate Executive / VIP Hospitality Package.
Udsolgt

Information omkring Leicester City vs Nottingham Forest fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Leicester City vs Nottingham Forest billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en andenhånd billetforhandler, som specialicerer sig i udsolgte og svært tilgængelige billetter til fodboldkampe. Football Ticket Net er på ingen måde forbundet til, i samarbejde med eller tilknyttet nogen officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Leicester City kampe

VS

Arsenal vs Leicester City

Premier League Emirates Stadium, London, United Kingdom
13/08/22 Sat 15:00

VS

Leicester City vs Southampton

Premier League King Power Stadium, Leicester, United Kingdom
20/08/22 Sat 15:00

VS

Chelsea vs Leicester City

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
27/08/22 Sat 15:00

VS

Leicester City vs Manchester United

Premier League King Power Stadium, Leicester, United Kingdom
01/09/22 Thu 20:00

VS

Brighton & Hove Albion vs Leicester City

Premier League American Express Stadium, Falmer, Brighton, United Kingdom
04/09/22 Sun 14:00

Se alle Leicester City kampe

Flere Nottingham Forest kampe

VS

Everton vs Nottingham Forest

Premier League Goodison Park, Liverpool, United Kingdom
20/08/22 Sat 15:00

VS

Nottingham Forest vs Tottenham Hotspur

Premier League City Ground, Nottingham, United Kingdom
28/08/22 Sun 16:30

VS

Manchester City vs Nottingham Forest

Premier League Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom
31/08/22 Wed 19:30

VS

Nottingham Forest vs Bournemouth

Premier League City Ground, Nottingham, United Kingdom
03/09/22 Sat 15:00

VS

Leeds United vs Nottingham Forest

Premier League Elland Road, Leeds, United Kingdom
12/09/22 Mon 20:00

Se alle Nottingham Forest kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail