• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Juventus vs US Sassuolo

Information omkring Juventus vs US Sassuolo fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Juventus vs US Sassuolo billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en andenhånd billetforhandler, som specialicerer sig i udsolgte og svært tilgængelige billetter til fodboldkampe. Football Ticket Net er på ingen måde forbundet til, i samarbejde med eller tilknyttet nogen officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Juventus kampe

VS

Venezia vs Juventus

Italian Serie A Stadio Pier Luigi Penzo, Venice, Italy
11/12/21 Sat 18:00

VS

Bologna vs Juventus

Italian Serie A Stadio Renato Dall Ara, Bologna, Italy
18/12/21 Sat 18:00

VS

Juventus vs Cagliari

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
21/12/21 Tue 20:45

VS

Juventus vs SSC Napoli

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
06/01/22 Thu 19:00

VS

AS Roma vs Juventus

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
09/01/22 Sun 15:00

Se alle Juventus kampe

Flere US Sassuolo kampe

VS

US Sassuolo vs SS Lazio

Italian Serie A MAPEI Stadium - Citta del Tricolore, Reggio Emilia, Italy
12/12/21 Sun 18:00

VS

Fiorentina vs US Sassuolo

Italian Serie A Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy
19/12/21 Sun 12:30

VS

US Sassuolo vs Bologna

Italian Serie A MAPEI Stadium - Citta del Tricolore, Reggio Emilia, Italy
22/12/21 Wed 16:30

VS

US Sassuolo vs Genoa

Italian Serie A MAPEI Stadium - Citta del Tricolore, Reggio Emilia, Italy
06/01/22 Thu 19:00

VS

Empoli vs US Sassuolo

Italian Serie A Stadio Carlo Castellani, Empoli, Italy
09/01/22 Sun 15:00

Se alle US Sassuolo kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail