• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

AS Roma vs Spezia Calcio Billetter

Information omkring AS Roma vs Spezia Calcio fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber AS Roma vs Spezia Calcio billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en markedsplads, der har specialiseret sig i udsolgt og svært at få fodboldbilletter. Football Ticket Net er ikke tilsluttet, virker ikke med og ikke tilknyttet på nogen måde til enhver officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere AS Roma kampe

VS

Torino vs AS Roma

Italian Serie A Stadio Olimpico di Torino, Turin, Italy
Turin, Italy
24/09/23 Sun 20:45

VS

Genoa vs AS Roma

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
Genoa, Italy
28/09/23 Thu 20:45

VS

AS Roma vs Frosinone Calcio

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
01/10/23 Sun 20:45

VS

AS Roma vs Servette FC

Europa League Group G Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
05/10/23 Thu 21:00

VS

Cagliari vs AS Roma

Italian Serie A Sardegna Arena, Cagliari, Italy
Cagliari, Italy
08/10/23 Sun 18:00

Se alle AS Roma kampe

Flere Spezia Calcio kampe

VS

US Sassuolo vs Spezia Calcio

Coppa Italia MAPEI Stadium - Citta del Tricolore, Reggio Emilia, Italy
Reggio Emilia, Italy
02/11/23 Thu 18:00

Se alle Spezia Calcio kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail