• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

AS Roma vs Inter Milan

Information omkring AS Roma vs Inter Milan fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber AS Roma vs Inter Milan billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en andenhånd billetforhandler, som specialicerer sig i udsolgte og svært tilgængelige billetter til fodboldkampe. Football Ticket Net er på ingen måde forbundet til, i samarbejde med eller tilknyttet nogen officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere AS Roma kampe

VS

CSKA Sofia vs AS Roma

Europa Conference League Vasil Levski National Stadium, Sofia, Bulgaria
09/12/21 Thu 17:45

VS

AS Roma vs Spezia Calcio

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
13/12/21 Mon 20:45

VS

Atalanta vs AS Roma

Italian Serie A Gewiss Stadium, Bergamo, Italy
18/12/21 Sat 15:00

VS

AS Roma vs UC Sampdoria

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
22/12/21 Wed 18:30

VS

AC Milan vs AS Roma

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
06/01/22 Thu 19:00

Se alle AS Roma kampe

Flere Inter Milan kampe

VS

Real Madrid vs Inter Milan

Champions League Group D Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
07/12/21 Tue 21:00

VS

Inter Milan vs Cagliari

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
12/12/21 Sun 20:45

VS

Salernitana vs Inter Milan

Italian Serie A Stadio Arechi, Salerno, Italy
17/12/21 Fri 20:45

VS

Inter Milan vs Torino

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
22/12/21 Wed 18:30

VS

Bologna vs Inter Milan

Italian Serie A Stadio Renato Dall Ara, Bologna, Italy
06/01/22 Thu 19:00

Se alle Inter Milan kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail