• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Portugal vs Finland Billetter

Information omkring Portugal vs Finland fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Portugal vs Finland billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en markedsplads, der har specialiseret sig i udsolgt og svært at få fodboldbilletter. Football Ticket Net er ikke tilsluttet, virker ikke med og ikke tilknyttet på nogen måde til enhver officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Portugal kampe

VS

Match 12 - Portugal vs Czech Republic

Euro 2024 Group Stage Red Bull Arena (Leipzig), Leipzig, Germany
Leipzig, Germany
18/06/24 Tue 21:00

VS

Match 23 - Turkey vs Portugal

Euro 2024 Group Stage Signal Iduna Park, Dortmund, Germany
Dortmund, Germany
22/06/24 Sat 18:00

VS

Match 35 - Georgia vs Portugal

Euro 2024 Group Stage Veltins Arena, Gelsenkirchen, Germany
Gelsenkirchen, Germany
26/06/24 Wed 21:00

VS

Portugal vs Croatia

Nations League A Group 1 Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
05/09/24 Thu 19:45

VS

Portugal vs Scotland

Nations League A Group 1 Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
08/09/24 Sun 19:45

Se alle Portugal kampe

Flere Finland kampe

VS

Greece vs Finland

Nations League B Group 2 Agia Sophia Stadium, Athens, Greece
Athens, Greece
07/09/24 Sat 21:45

VS

England vs Finland

Nations League B Group 2 Wembley Stadium, London, United Kingdom
London, United Kingdom
10/09/24 Tue 19:45

VS

Finland vs Ireland

Nations League B Group 2 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
10/10/24 Thu 21:45

VS

Finland vs England

Nations League B Group 2 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
13/10/24 Sun 19:00

VS

Ireland vs Finland

Nations League B Group 2 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
14/11/24 Thu 19:45

Se alle Finland kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail