• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Germany vs Greece Billetter

Information omkring Germany vs Greece fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Germany vs Greece billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en markedsplads, der har specialiseret sig i udsolgt og svært at få fodboldbilletter. Football Ticket Net er ikke tilsluttet, virker ikke med og ikke tilknyttet på nogen måde til enhver officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Germany kampe

VS

Match 14 - Germany vs Hungary

Euro 2024 Group Stage Mercedes-Benz Arena, Stuttgart, Germany
Stuttgart, Germany
19/06/24 Wed 18:00

VS

Match 25 - Switzerland vs Germany

Euro 2024 Group Stage Commerzbank Arena, Frankfurt, Germany
Frankfurt, Germany
23/06/24 Sun 21:00

VS

Germany vs Hungary

Nations League A Group 3 Merkur Spiel-Arena, Dusseldorf, Germany
Dusseldorf, Germany
07/09/24 Sat 20:45

VS

Netherlands vs Germany

Nations League A Group 3 Johan Cruyff Arena, Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands
10/09/24 Tue 20:45

VS

Bosnia and Herzegovina vs Germany

Nations League A Group 3 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
11/10/24 Fri 20:45

Se alle Germany kampe

Flere Greece kampe

VS

Greece vs Finland

Nations League B Group 2 Agia Sophia Stadium, Athens, Greece
Athens, Greece
07/09/24 Sat 21:45

VS

Ireland vs Greece

Nations League B Group 2 Aviva Stadium, Dublin , Ireland
Dublin , Ireland
10/09/24 Tue 19:45

VS

England vs Greece

Nations League B Group 2 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
10/10/24 Thu 19:45

VS

Greece vs Ireland

Nations League B Group 2 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
13/10/24 Sun 21:45

VS

Greece vs England

Nations League B Group 2 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
14/11/24 Thu 21:45

Se alle Greece kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail