• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Match 23 - Turkey vs Portugal Billetter

Information omkring Match 23 - Turkey vs Portugal fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Match 23 - Turkey vs Portugal billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en markedsplads, der har specialiseret sig i udsolgt og svært at få fodboldbilletter. Football Ticket Net er ikke tilsluttet, virker ikke med og ikke tilknyttet på nogen måde til enhver officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Turkey kampe

VS

Wales vs Turkey

Nations League B Group 4 Cardiff City Stadium, Cardiff, United Kingdom
Cardiff, United Kingdom
06/09/24 Fri 19:45

VS

Turkey vs Iceland

Nations League B Group 4 Gursel Aksel Stadium, Izmir, Turkey
Izmir, Turkey
09/09/24 Mon 21:45

VS

Turkey vs Montenegro

Nations League B Group 4 Samsun 19 Mayis Stadium, Samsun, Turkey
Samsun, Turkey
11/10/24 Fri 21:45

VS

Iceland vs Turkey

Nations League B Group 4 Laugardalsvollur, Reykjavik, Iceland
Reykjavik, Iceland
14/10/24 Mon 18:45

VS

Turkey vs Wales

Nations League B Group 4 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
16/11/24 Sat 20:00

Se alle Turkey kampe

Flere Portugal kampe

VS

Portugal vs Croatia

Nations League A Group 1 Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
05/09/24 Thu 19:45

VS

Portugal vs Scotland

Nations League A Group 1 Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
08/09/24 Sun 19:45

VS

Poland vs Portugal

Nations League A Group 1 Stadion Narodowy, Warsaw, Poland
Warsaw, Poland
12/10/24 Sat 20:45

VS

Scotland vs Portugal

Nations League A Group 1 Hampden Park, Glasgow , Scotland
Glasgow , Scotland
15/10/24 Tue 19:45

VS

Portugal vs Poland

Nations League A Group 1 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
15/11/24 Fri 19:45

Se alle Portugal kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail