• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Match 22 - Belgium vs Romania Billetter

Information omkring Match 22 - Belgium vs Romania fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Match 22 - Belgium vs Romania billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en markedsplads, der har specialiseret sig i udsolgt og svært at få fodboldbilletter. Football Ticket Net er ikke tilsluttet, virker ikke med og ikke tilknyttet på nogen måde til enhver officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Belgium kampe

VS

Belgium vs Israel

Nations League A Group 2 King Baudouin Stadium, Brussels, Belgium
Brussels, Belgium
06/09/24 Fri 20:45

VS

France vs Belgium

Nations League A Group 2 Groupama Stadium, Lyon, France
Lyon, France
09/09/24 Mon 20:45

VS

Italy vs Belgium

Nations League A Group 2 Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
10/10/24 Thu 20:45

VS

Belgium vs France

Nations League A Group 2 King Baudouin Stadium, Brussels, Belgium
Brussels, Belgium
14/10/24 Mon 20:45

VS

Belgium vs Italy

Nations League A Group 2 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
14/11/24 Thu 20:45

Se alle Belgium kampe

Flere Romania kampe

VS

Kosovo vs Romania

Nations League C Group 2 Fadil Vokrri Stadium, Pristina, Kosovo
Pristina, Kosovo
06/09/24 Fri 20:45

VS

Romania vs Lithuania

Nations League C Group 2 Stadionul Steaua, Bucharest, Romania
Bucharest, Romania
09/09/24 Mon 21:45

VS

Cyprus vs Romania

Nations League C Group 2 AEK Arena, Larnaca, Cyprus
Larnaca, Cyprus
12/10/24 Sat 21:45

VS

Lithuania vs Romania

Nations League C Group 2 Darius and Girenas Stadium, Kaunas, Lithuania
Kaunas, Lithuania
15/10/24 Tue 21:45

VS

Romania vs Kosovo

Nations League C Group 2 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
15/11/24 Fri 21:45

Se alle Romania kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail