• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

Switzerland vs Israel Billetter

Information omkring Switzerland vs Israel fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Switzerland vs Israel billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en markedsplads, der har specialiseret sig i udsolgt og svært at få fodboldbilletter. Football Ticket Net er ikke tilsluttet, virker ikke med og ikke tilknyttet på nogen måde til enhver officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Switzerland kampe

VS

Andorra vs Switzerland

Euro 2024 Qualifications Estadi Nacional DAndorra, Andorra la Vella, Andorra
Andorra la Vella, Andorra
16/06/23 Fri 21:45

VS

Switzerland vs Romania

Euro 2024 Qualifications TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
19/06/23 Mon 20:45

VS

Kosovo vs Switzerland

Euro 2024 Qualifications Fadil Vokrri Stadium, Pristina, Kosovo
Pristina, Kosovo
09/09/23 Sat 20:45

VS

Switzerland vs Andorra

Euro 2024 Qualifications TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
12/09/23 Tue 20:45

VS

Israel vs Switzerland

Euro 2024 Qualifications TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
12/10/23 Thu 21:45

Se alle Switzerland kampe

Flere Israel kampe

VS

Belarus vs Israel

Euro 2024 Qualifications Dinamo Stadium (Minsk), Minsk, Belarus
Minsk, Belarus
16/06/23 Fri 21:45

VS

Israel vs Andorra

Euro 2024 Qualifications TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
19/06/23 Mon 21:45

VS

Romania vs Israel

Euro 2024 Qualifications TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
09/09/23 Sat 21:45

VS

Israel vs Belarus

Euro 2024 Qualifications TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
12/09/23 Tue 21:45

VS

Israel vs Switzerland

Euro 2024 Qualifications TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
12/10/23 Thu 21:45

Se alle Israel kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail