• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Mexico vs Jamaica Billetter

Tilbage

Billetfilter

Filter.
Kategori:
Info
Type.
Quantity
Pris
Kategori:
Info
Type.
Quantity
Pris
Category 2
Række: G
Up To 6 Seats Together
Mexico Fans
Adult Tickets
€390.00
Category 1
Pairs Guaranteed
Mexico Fans
Clear View
€490.00

Information omkring Mexico vs Jamaica fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Mexico vs Jamaica billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en markedsplads, der har specialiseret sig i udsolgt og svært at få fodboldbilletter. Football Ticket Net er ikke tilsluttet, virker ikke med og ikke tilknyttet på nogen måde til enhver officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Mexico kampe

VS

Venezuela vs Mexico

Copa America 2024 Group B SoFi Stadium, Los Angeles, United States
Los Angeles, United States
26/06/24 Wed 18:00

VS

Mexico vs Ecuador

Copa America 2024 Group B State Farm Stadium, Glendale, United States
Glendale, United States
30/06/24 Sun 17:00

VS

Mexico vs New Zealand

International Friendly Matches Rose Bowl Stadium, Pasadena, United States
Pasadena, United States
07/09/24 Sat 19:30

VS

Mexico vs Canada

International Friendly Matches AT&T Stadium, Arlington, United States
Arlington, United States
10/09/2024 Tue. TBA

Se alle Mexico kampe

Flere Jamaica kampe

VS

Ecuador vs Jamaica

Copa America 2024 Group B Allegiant Stadium, Paradise, United States
Paradise, United States
26/06/24 Wed 15:00

VS

Jamaica vs Venezuela

Copa America 2024 Group B Q2 Stadium, Austin, United States
Austin, United States
30/06/24 Sun 19:00

Se alle Jamaica kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail