• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Atletico Madrid vs Liverpool

Information omkring Atletico Madrid vs Liverpool fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber Atletico Madrid vs Liverpool billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en andenhånd billetforhandler, som specialicerer sig i udsolgte og svært tilgængelige billetter til fodboldkampe. Football Ticket Net er på ingen måde forbundet til, i samarbejde med eller tilknyttet nogen officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere Atletico Madrid kampe

VS

Real Madrid vs Atletico Madrid

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
12/12/21 Sun 21:00

VS

Sevilla FC vs Atletico Madrid

Spanish La Liga Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla, Spain
18/12/21 Sat 21:00

VS

Atletico Madrid vs Rayo Vallecano

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
02/01/22 Sun 16:15

VS

Villarreal CF vs Atletico Madrid

Spanish La Liga Estadio de la Ceramica, Vila-real, Spain
09/01/22 Sun 17:00

VS

Atletico Madrid vs Levante UD

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
19/01/22 Wed 21:00

Se alle Atletico Madrid kampe

Flere Liverpool kampe

VS

AC Milan vs Liverpool

Champions League Group B Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
07/12/21 Tue 21:00

VS

Liverpool vs Aston Villa

Premier League Anfield, Liverpool, United Kingdom
11/12/21 Sat 15:00

VS

Liverpool vs Newcastle United

Premier League Anfield, Liverpool, United Kingdom
16/12/21 Thu 20:00

VS

Tottenham Hotspur vs Liverpool

Premier League Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom
19/12/21 Sun 16:30

VS

Liverpool vs Leicester City

Carabao Cup Quarter Finals Anfield, Liverpool, United Kingdom
22/12/21 Wed 19:45

Se alle Liverpool kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail