• Advanced

  Find dine billetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

AC Milan vs SSC Napoli Billetter

Information omkring AC Milan vs SSC Napoli fodboldbilletter

Bemærkninger du skal læse og vide før du køber AC Milan vs SSC Napoli billetter:
 

 • Ændringer kan forekomme i forhold til dato og tidspunkt - disse ændringer er ikke forbundet til Football Ticket Net men den officielle arrangør - du henvises derfor til regelmæssigt at kontrollere dato og tidspunkt. Der kan desværre ikke udleveres refunderinger i forbindelse med ændrede kamptider - billetterne vil være tilgængelige på den nye dato og det nye tidspunkt. 
 • Kategorierne, der er benyttet hos Football Ticket Net er ikke altid tilsvarende kategorierne, som anvendes af den oficielle arrangør. Det præcise område, række- og sædenummer er derfor ikke altid bekendt på forhånd. Medmindre billetterne er købt som enkeltbilletter er kun parbilletter kendt på forhånd. Ønsker du at købe gruppebilletter, beder vi dig kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dit ønske.

   
 • Football Ticket Net er en markedsplads, der har specialiseret sig i udsolgt og svært at få fodboldbilletter. Football Ticket Net er ikke tilsluttet, virker ikke med og ikke tilknyttet på nogen måde til enhver officiel arrangør, hold, spillested eller billetkontor. Størstedelen af vores billetter er solgt dyrere end den oprindelige salgspris. Disse priser er fastsat af efterspørgslen og vanskelighederne ved at fremskaffe dem, hvilket betyder, at den pris, der fremgår af billetten, ikke vil stemme overens med vores pris.
 • Alle betalte ordrer er endelige og garanterede. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med afbestillinger, idet dine godkendte billetter omgående bliver bekræftet af vores leverandører eller med den anden side (sælgerne).
   
 • Football Ticket Net garanterer at leve dine billetter i en tryg og sikker proces - og selvfølgelig til tiden. Billetterne sendes til dig hurtigst muligt, normalt 3-7 dage før kampstart. I fleste tilfælde ankommer billetterne til vores kunder 1-2 dage før kampdagen eller om morgenen på kampdagen.
  Du er garanteret, at billetterne altid vil være hos dig i tide, og at du vil have billetterne i hånden før kampen starten. Vores leveringsmetoder er (afhænger af kamp): post, hotellets reception eller concierge -opsamling, pick up point (et mødested, der i forvejen er aftalt med en af vores leverandører eller private sælgere) eller via e-billet (sent via e-mail)


   
 • Football Ticket Net anbefaler inden køb af billetter på vores onlineshop, at du forsøger at købe billetter direkte fra de officielle arrangører - hvis billetter ikke er tilgængelige (udsolgt) eller billetterne kun er tilgængelige for medlemmer (hard to get), er Football Ticket Net din ultimative kilde til at købe dine billetter trygt og sikkert. 

Flere AC Milan kampe

VS

Rapid Vienna vs AC Milan

Friendly Matches Allianz Stadion, Vienna, Austria
Vienna, Austria
20/07/24 Sat 17:30

VS

Manchester City vs AC Milan

Soccer Champions Tour 2024 Yankee Stadium, New York, United States
New York, United States
27/07/24 Sat 18:00

VS

AC Milan vs Real Madrid

Soccer Champions Tour 2024 Soldier Field, Chicago, United States
Chicago, United States
31/07/2024 Wed. TBA

VS

FC Barcelona vs AC Milan

Soccer Champions Tour 2024 M&T Bank Stadium, Baltimore, USA
Baltimore, USA
06/08/2024 Tue. TBA

VS

AC Milan vs SS Lazio

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
Milan, Italy
17/08/2024 Sat. TBA

Se alle AC Milan kampe

Flere SSC Napoli kampe

VS

SSC Napoli vs AC Monza

Italian Serie A Stadio San Paolo, Naples, Italy
Naples, Italy
17/08/2024 Sat. TBA

VS

Bologna vs SSC Napoli

Italian Serie A Stadio Renato Dall Ara, Bologna, Italy
Bologna, Italy
17/08/2024 Sat. TBA

VS

AS Roma vs SSC Napoli

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
17/08/2024 Sat. TBA

VS

Juventus vs SSC Napoli

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
Turin, Italy
17/08/2024 Sat. TBA

VS

SSC Napoli vs Empoli

Italian Serie A Stadio San Paolo, Naples, Italy
Naples, Italy
17/08/2024 Sat. TBA

Se alle SSC Napoli kampe

Ring tilbage til mig
Vi ringer til dig uden beregning

Din anmodning er indsendt

Close Popup

Kundeservice / Ã…bningstider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakt os via e-mail