Udvidet søgning

Vi garanterer dig

  • 100% bestillingsgaranti  Lave og konkurrencedygtigepriser
  • Sikker og tryg transaktion
  • Gyldige og autentiske billetter
  • Levering til tiden til alle adresser
  • Professionel kundeservice
Læs mere
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Køb Wales billetter nu!

Wales 2016/2017 er tilgængelige!

Velkommen til Football Ticket Net - din ultimative kilde til alle fodboldbilletter i Wales, der inkluderer enestående førsteklasses, billige billetter til alle ude- og hjemmekampe i Wales.

Oplev den storslåede atmosfære til Wales kampe velvidende, at du har købt dine fodboldbilletter til Wales til den laveste pris, sammen med den bedste service du kan få.


Slut dig til alle fodboldfansene i Wales, lokale og loyale fans, der konstant følger fodboldkampe i Wales, fans over hele verden som ser deres første fodboldkamp i Wales direkte og helt almindelige fodboldfans over hele verden, som allerede har valgt Football Ticket Net som den mest pålidelige og bedste webside at købe sine Wales fodboldbilletter. Nyd din lækre placering på stadiet og få en oplevelse for livet.

Så hvorfor vente? Vælg en Wales og den fodboldkamp du er interesseret i og book dine Walesfodboldbilletter via et sikkert onlinekøb.

Nu kan du starte din nedtælling til din store fodboldoplevelse sammen med Wales.

Vi ønsker dig en fornøjelig oplevelse og håber at kunne servicere dig i den nærmeste fremtid for endnu flere Wales billetter med fede placeringer.

Information omkring Wales fodboldbilletter

Football Ticket Net tilbyder dig alle Wales hjemme- og ude 2016/2017 -kampe. Du kan browse igennem alle Wales kampe for at finde de Wales billetter du leder efter. Hvad venter du på? Køb dine Wales billetter nu via vores trygge og sikre system og vær sikker på at komme til at overvære en af Wales's kampe.


*Alle Wales billetter er 100% garanteret!
*Vær opmærksom på, at ved alle Wales kampe kan der forekomme ændriger i forhold til dato og tidspunkt.

 

Football Ticket Net tilbyder Wales mest populære billetter:

Serbia vs Wales billetter - 11/06/2017
Wales vs Austria billetter - 02/09/2017
Moldova vs Wales billetter - 05/09/2017
Georgia vs Wales billetter - 06/10/2017
Wales vs Ireland billetter - 09/10/2017

Football Ticket Net tilbyder 
Wales 2016/2017 billetter til følgende turneringer:

Wales VM2018 Kvalifikation Tickets


Vær venligst opmærksom på, at Football Ticket Net ikke er tilknyttet eller samarbejder med Wales eller nogen anden officiel organisation såsom  or VM2018 Kvalifikation.


Vi garanterer dig

Luk X
 
100% bestillingsgaranti

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på din bestiling: Du modtager de billetter, du har bestilt. Vær venligst opmærksom på, at ikke alle websider garanterer dine billetter eller din kategori. Du vil få dine penge refunderet, hvis kampen aflyses og ikke finder sted på et andet tidspunkt.

 
100% lave og konkurrencedygtige priser!

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på priserne: Vi stræber efter de billigste billetter overhovedet. Vi kan stolt sige, at vores priser har formået - og stadig formår -  at fastsætte markedspriserne (idet vi er det største firma i Europa). Vores konkurrenter og andre hjemmesider benytter vores prisniveau - og kategorier som forbillede.  

Vi råder dig også til at tjekke priserne meget omhyggeligt på andre hjemmesider, som tilbyder dem meget billigt i begyndelsen. 

 
100% sikker overførsel

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på dine private oplysninger: Vi tager din sikkerhed meget seriøst. Dine personlige informationer er sikret igennem hele transaktionen og efterfølgende med vores SSL 256 bit-kryptering, som er den sikreste og hurtigste onlinebetalingsmetode.

 
100% gyldige og ægte billetter

FootBallTicketNet giver dig 100% garanti på dine billetter. Billetterne, vi leverer, er 100% gyldige og autentiske - vi samarbejder kun med autorisererede og anbefalede leverandører, som vi har nøje valgt gennem flere års samarbejde. 

 
100% levering til tiden til alle adresser!

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på din levering: Du modtager billetten tidsnok til din kamp; den kan leveres på ethvert hotel, kontor eller adresse. Vi benytter os kun af pålidelige leverandører, som er kendt for deres høje kvalitet.  

 
100% professionelt kundeserviceteam

Football Ticket Net giver dig 100% garanti og tilfredsstillelse på vores service: Vi har fundet de mest professionelle til vores kundeservice, der ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi garanterer dig markedets bedste oplevelse med vores kundeservice.

Følg os


Tilmeld dig Football Tickets Nets nyhedsservice og få besked om tilgængelige billetter og særtilbud!

© 2017 All rights reserved to Football Ticket Net