Udvidet søgning
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Vi garanterer dig

  • 100% bestillingsgaranti  Lave og konkurrencedygtigepriser
  • Sikker og tryg transaktion
  • Gyldige og autentiske billetter
  • Levering til tiden til alle adresser
  • Professionel kundeservice
Læs mere
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Information om stadionrundvisninger

Information om stadionrundvisninger


Enhver fodboldfan må opleve sit yndlingshold spille live mindst en gang i livet (og her på Football Ticket Net anbefaler vi at gøre det mere end blot en gang)

En anden vigtig faktor som en fodboldfan må opleve er at besøge hans eller hendes yndlingsholds stadium, mens der ikke er nogle kampe igang! Se stadionet mens det er tomt og se hvordan det hele starter: Besøg omklædningsrummene, hvor dine favoritspillere gør sig klar før en stor kamp, gå igennem tunnellen, hvor spillerne går ud, før de kommer ind på fodboldbanen. 

Besøg dit yndlingsholds museum og overvær de allerstørste historier og beretninger med alle deres trofæer og priser. En oplevelse du sent vil glemme! 

Så hvorfor vente? Køb din stadium- og museumstour til dit favorithold og oplev en dag som en professionel fodboldspiller. 
Football Ticket Net ønsker dig en fornøjelig og fascinerende oplevelse! 

Vælg din stadionrundvisning

billetter til rundvisninger på stadion
Anfield Stadionturnering og museumsbilletter! Enhver Liverpool fan må opleve Liverpool spille live mindst én gang i livet.  Vi på Fotboll Ticket Net tror på, at en anden vigtig faktor som Liverpool fan er at opleve og besøge Anfield mens der ikke er nogle kampe! Simpelthen et must for en ægte fodboldfan.   Se den fantastiske Anfield i en lille grupperundtur og besøg  ..
billetter til rundvisninger på stadion
Camp Nou Stadionturnering og museumsbilletter! Enhver FC Barcelona fan må opleve FC Barcelona spille live mindst én gang i livet.  Vi på Fotboll Ticket Net tror på, at en anden vigtig faktor som FC Barcelona fan er at opleve og besøge Camp Nou mens der ikke er nogle kampe! Simpelthen et must for en ægte fodboldfan.   Se den fantastiske Camp Nou i en lille grupperundtur og besøg  ..
billetter til rundvisninger på stadion
Emirates Stadium Stadionturnering og museumsbilletter! Enhver Arsenal fan må opleve Arsenal spille live mindst én gang i livet.  Vi på Fotboll Ticket Net tror på, at en anden vigtig faktor som Arsenal fan er at opleve og besøge Emirates Stadium mens der ikke er nogle kampe! Simpelthen et must for en ægte fodboldfan.   Se den fantastiske Emirates Stadium i en lille grupperundtur og besøg& ..
billetter til rundvisninger på stadion
Etihad Stadium Stadionturnering og museumsbilletter! Enhver Manchester City fan må opleve Manchester City spille live mindst én gang i livet.  Vi på Fotboll Ticket Net tror på, at en anden vigtig faktor som Manchester City fan er at opleve og besøge Etihad Stadium mens der ikke er nogle kampe! Simpelthen et must for en ægte fodboldfan.   Se den fantastiske Etihad Stadium i en lille grupperundtu ..
billetter til rundvisninger på stadion
Old Trafford Stadionturnering og museumsbilletter! Enhver Manchester United fan må opleve Manchester United spille live mindst én gang i livet.  Vi på Fotboll Ticket Net tror på, at en anden vigtig faktor som Manchester United fan er at opleve og besøge Old Trafford mens der ikke er nogle kampe! Simpelthen et must for en ægte fodboldfan.   Se den fantastiske Old Trafford i en lille grupperundtu ..
billetter til rundvisninger på stadion
Santiago Bernabeu Stadionturnering og museumsbilletter! Enhver Real Madrid fan må opleve Real Madrid spille live mindst én gang i livet.  Vi på Fotboll Ticket Net tror på, at en anden vigtig faktor som Real Madrid fan er at opleve og besøge Santiago Bernabeu mens der ikke er nogle kampe! Simpelthen et must for en ægte fodboldfan.   Se den fantastiske Santiago Bernabeu i en lille grupperundtur o ..
billetter til rundvisninger på stadion
Stamford Bridge Stadionturnering og museumsbilletter! Enhver Chelsea fan må opleve Chelsea spille live mindst én gang i livet.  Vi på Fotboll Ticket Net tror på, at en anden vigtig faktor som Chelsea fan er at opleve og besøge Stamford Bridge mens der ikke er nogle kampe! Simpelthen et must for en ægte fodboldfan.   Se den fantastiske Stamford Bridge i en lille grupperundtur og besøg&nbs ..
billetter til rundvisninger på stadion
Wanda Metropolitano Stadionturnering og museumsbilletter! Enhver Atletico Madrid fan må opleve Atletico Madrid spille live mindst én gang i livet.  Vi på Fotboll Ticket Net tror på, at en anden vigtig faktor som Atletico Madrid fan er at opleve og besøge Wanda Metropolitano mens der ikke er nogle kampe! Simpelthen et must for en ægte fodboldfan.   Se den fantastiske Wanda Metropolitano i en lil ..

Vi garanterer dig

Luk X
 
100% bestillingsgaranti

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på din bestiling: Du modtager de billetter, du har bestilt. Vær venligst opmærksom på, at ikke alle websider garanterer dine billetter eller din kategori. Du vil få dine penge refunderet, hvis kampen aflyses og ikke finder sted på et andet tidspunkt.

 
100% lave og konkurrencedygtige priser!

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på priserne: Vi stræber efter de billigste billetter overhovedet. Vi kan stolt sige, at vores priser har formået - og stadig formår -  at fastsætte markedspriserne (idet vi er det største firma i Europa). Vores konkurrenter og andre hjemmesider benytter vores prisniveau - og kategorier som forbillede.  

Vi råder dig også til at tjekke priserne meget omhyggeligt på andre hjemmesider, som tilbyder dem meget billigt i begyndelsen. 

 
100% sikker overførsel

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på dine private oplysninger: Vi tager din sikkerhed meget seriøst. Dine personlige informationer er sikret igennem hele transaktionen og efterfølgende med vores SSL 256 bit-kryptering, som er den sikreste og hurtigste onlinebetalingsmetode.

 
100% gyldige og ægte billetter

FootBallTicketNet giver dig 100% garanti på dine billetter. Billetterne, vi leverer, er 100% gyldige og autentiske - vi samarbejder kun med autorisererede og anbefalede leverandører, som vi har nøje valgt gennem flere års samarbejde. 

 
100% levering til tiden til alle adresser!

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på din levering: Du modtager billetten tidsnok til din kamp; den kan leveres på ethvert hotel, kontor eller adresse. Vi benytter os kun af pålidelige leverandører, som er kendt for deres høje kvalitet.  

 
100% professionelt kundeserviceteam

Football Ticket Net giver dig 100% garanti og tilfredsstillelse på vores service: Vi har fundet de mest professionelle til vores kundeservice, der ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi garanterer dig markedets bedste oplevelse med vores kundeservice.

Følg os


Tilmeld dig Football Tickets Nets nyhedsservice og få besked om tilgængelige billetter og særtilbud!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net