Udvidet søgning

Vi garanterer dig

  • 100% bestillingsgaranti  Lave og konkurrencedygtigepriser
  • Sikker og tryg transaktion
  • Gyldige og autentiske billetter
  • Levering til tiden til alle adresser
  • Professionel kundeservice
Læs mere
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Anfield rundvisninger på stadion

Anfield rundvisninger på stadion

Anfield Stadionturnering og museumsbilletter!

Enhver Liverpool fan må opleve Liverpool spille live mindst én gang i livet. 

Vi på Fotboll Ticket Net tror på, at en anden vigtig faktor som Liverpool fan er at opleve og besøge 
Anfield mens der ikke er nogle kampe! Simpelthen et must for en ægte fodboldfan.
 

Se den fantastiske Anfield i en lille grupperundtur og besøg Liverpool's omklædningsrum, hvor dine favoritspillere gør sig klar før en kamp. Det bliver et minde for livet. 
 

At gå igennem tunnelen som Liverpool spillere gør på en kampdag og besøge Liverpool musem, hvor de allerstørste historier og beretninger er placeret vil være en af turens højdepunkter. 

Det vil blive en suveræn oplevelse at se alle billeder og videoer fra de forskellige historiske øjeblikke og komme helt tæt på trofæerne og de priser, som Liverpool har vundet igennem årene. En oplevelse du sent vil glemme. 

Hvorfor vente? Køb din Anfield tour- og museumbilletter og udforsk absolut alt om Liverpool.

billetter til rundvisninger på stadion

Kategori: Antal Pris
Almindelig billet £34.00
: *Bemærk venligst, at ændringer i turnétidspunkterne kan forekomme
Ønsker du at se en kamp? Køb Liverpool Billetter!

Vi garanterer dig

Luk X
 
100% bestillingsgaranti

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på din bestiling: Du modtager de billetter, du har bestilt. Vær venligst opmærksom på, at ikke alle websider garanterer dine billetter eller din kategori. Du vil få dine penge refunderet, hvis kampen aflyses og ikke finder sted på et andet tidspunkt.

 
100% lave og konkurrencedygtige priser!

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på priserne: Vi stræber efter de billigste billetter overhovedet. Vi kan stolt sige, at vores priser har formået - og stadig formår -  at fastsætte markedspriserne (idet vi er det største firma i Europa). Vores konkurrenter og andre hjemmesider benytter vores prisniveau - og kategorier som forbillede.  

Vi råder dig også til at tjekke priserne meget omhyggeligt på andre hjemmesider, som tilbyder dem meget billigt i begyndelsen. 

 
100% sikker overførsel

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på dine private oplysninger: Vi tager din sikkerhed meget seriøst. Dine personlige informationer er sikret igennem hele transaktionen og efterfølgende med vores SSL 256 bit-kryptering, som er den sikreste og hurtigste onlinebetalingsmetode.

 
100% gyldige og ægte billetter

FootBallTicketNet giver dig 100% garanti på dine billetter. Billetterne, vi leverer, er 100% gyldige og autentiske - vi samarbejder kun med autorisererede og anbefalede leverandører, som vi har nøje valgt gennem flere års samarbejde. 

 
100% levering til tiden til alle adresser!

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på din levering: Du modtager billetten tidsnok til din kamp; den kan leveres på ethvert hotel, kontor eller adresse. Vi benytter os kun af pålidelige leverandører, som er kendt for deres høje kvalitet.  

 
100% professionelt kundeserviceteam

Football Ticket Net giver dig 100% garanti og tilfredsstillelse på vores service: Vi har fundet de mest professionelle til vores kundeservice, der ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi garanterer dig markedets bedste oplevelse med vores kundeservice.

Følg os


Tilmeld dig Football Tickets Nets nyhedsservice og få besked om tilgængelige billetter og særtilbud!

© 2017 All rights reserved to Football Ticket Net