Udvidet søgning
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Vi garanterer dig

  • 100% bestillingsgaranti  Lave og konkurrencedygtigepriser
  • Sikker og tryg transaktion
  • Gyldige og autentiske billetter
  • Levering til tiden til alle adresser
  • Professionel kundeservice
Læs mere
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Om os

Om Football Ticket Net

 

Velkommen til Football Ticket Net.

 

Football Ticket Net  blev grundlagt i 2007 på grund af den høje og voksende efterspørgsel på andenhåndsbilletter.

Football Ticket Net er et privat og selvstændigt firma, som forbinder leverandører, agenter og fans over hele verden og giver mulighed for at købe og sælge udsolgte eller svært tilgængelige fodboldbilletter.

Fodboldfans verden over havde brug for, efterspurgte og efterspørger stadig en pålidelig kilde til at købe fodboldbilletter online for at kunne se deres yndlingshold spille.

Vi mener, at det vigtigste er, at en fodboldfan formår at købe sine billetter via et trygt og sikkert online-system med en tilsvarende kundeservice. Vi sigter efter at give den bedste service under hele processen - helt fra man køber billetten, til kampen fløjtes af.

 

Football Ticket Net garanterer den bedste service på markedet!


Efter flere år i branchen har vi bemærket, at der findes flere kilder og muligheder for at købe fodboldbilletter online. Dog har vi endnu ikke oplevet, at nogen har sat servicen som førsteprioritet. Vi sigter efter at ansætte de dygtigste og mest professionelle medarbejdere, så enhver kunde oplever den bedste service, han eller hun kan få. Vi ønsker at tage hånd om vores kunder og gøre processen så let og bekvem som muligt. 

 

Football Ticket Net kan give dig de bedste fodboldbilletter til de bedste priser!

Football Ticket Net giver dig 100% garanti for dine billetter.

Football Ticket Net garanterer dig den bedste service på markedet!

Football Ticket Net garanterer ,at du bliver tilfreds med dit køb!

Fotboll Ticket Net ønsker dig en mindeværdig og tilfredsstillende oplevelse!

 

 

 

 


Vi garanterer dig

Luk X
 
100% bestillingsgaranti

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på din bestiling: Du modtager de billetter, du har bestilt. Vær venligst opmærksom på, at ikke alle websider garanterer dine billetter eller din kategori. Du vil få dine penge refunderet, hvis kampen aflyses og ikke finder sted på et andet tidspunkt.

 
100% lave og konkurrencedygtige priser!

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på priserne: Vi stræber efter de billigste billetter overhovedet. Vi kan stolt sige, at vores priser har formået - og stadig formår -  at fastsætte markedspriserne (idet vi er det største firma i Europa). Vores konkurrenter og andre hjemmesider benytter vores prisniveau - og kategorier som forbillede.  

Vi råder dig også til at tjekke priserne meget omhyggeligt på andre hjemmesider, som tilbyder dem meget billigt i begyndelsen. 

 
100% sikker overførsel

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på dine private oplysninger: Vi tager din sikkerhed meget seriøst. Dine personlige informationer er sikret igennem hele transaktionen og efterfølgende med vores SSL 256 bit-kryptering, som er den sikreste og hurtigste onlinebetalingsmetode.

 
100% gyldige og ægte billetter

FootBallTicketNet giver dig 100% garanti på dine billetter. Billetterne, vi leverer, er 100% gyldige og autentiske - vi samarbejder kun med autorisererede og anbefalede leverandører, som vi har nøje valgt gennem flere års samarbejde. 

 
100% levering til tiden til alle adresser!

Football Ticket Net giver dig 100% garanti på din levering: Du modtager billetten tidsnok til din kamp; den kan leveres på ethvert hotel, kontor eller adresse. Vi benytter os kun af pålidelige leverandører, som er kendt for deres høje kvalitet.  

 
100% professionelt kundeserviceteam

Football Ticket Net giver dig 100% garanti og tilfredsstillelse på vores service: Vi har fundet de mest professionelle til vores kundeservice, der ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi garanterer dig markedets bedste oplevelse med vores kundeservice.

Følg os


Tilmeld dig Football Tickets Nets nyhedsservice og få besked om tilgængelige billetter og særtilbud!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net